Dränering Nynäshamn

Dränering i Nynäshamn. Välkommen till Hagbergs Mark & Sjö AB, vi utför alla typer av markarbeten, det du är i behov utav. Välkommen!

Hagbergs Mark & Sjö AB

Välj oss för dränering i Nynäshamn!

vi är specialister

Är du ute efter dränering i Nynäshamn? Hos oss får du alltid hjälp utav experter. Vi har många års erfarenhet i branschen och kan därför leverera på en hög nivå.  Vårt företag är alltid redo för nya spännande uppdrag. Du kan känna dig trygg med att lämna över dina projekt, tankar och förslag i våra händer. Behöver du markentreprenad, dränering, totalrenovering, nyproduktion eller avlopp så har du hittat rätt.

Anlita oss idag!

Vårt företag är dedikerat till att ge våra kunder den högsta kvaliteten av tjänster. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta pålitliga och professionella hantverkare som man kan lita på att ta hand om ens hem eller tomt. Men med Hagberg’s Mark & Sjö AB kan du vara säker på att vi alltid sätter dina behov i första hand.

Du kan vara säker med oss, vi är ett bra val för ditt hem. Anlita vårt företag och kom igång med dina projekt redan idag! Har du frågor? tveka inte med att höra av dig till oss.

Nöjda kunder

Våran kundnöjdhet är minst lika viktig för oss som våran kompetens. Vi sätter alltid kvalité och service i första hand så att du kan få det resultat du förväntar dig. Här värdesätter vi dig som kund i första taget!

Yrkesexperter

Alla våra medarbetare är utbildade och auktoriserade att utföra dränering och de tjänster vi erbjuder dig. Detta är givetvis oerhört viktigt för att du ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss.

Service med kvalitet

Precis som med alla våra övriga riktlinjer och mål, så håller vi även hög klass på vår service. Du ska aldrig känna dig utelämnad eller uppleva svårigheter i att komma i kontakt med oss. Hör av dig redan idag!

SÖKORD

Dränering Nynäshamn

dränering med mera

En rak träbrygga, på en mörkblå sjö.

Sjötransporter & Bryggor

Att transportera på vatten är ett utmärkt sätt att förflytta material från punkt A till B.
Sjötransporter är säkra, kostnadseffektiva och lätta att lasta av och på. Hagbergs Mark & Sjö erbjuder bland annat sjötransporter samt byggnation eller renovering av bryggor. Vi kan hjälpa dig med sjötransporter runt Nynäshamn med omnejd.

man gjuter husgrund

Husgrunder & Dränering

Våra tjänster innefattar även grävning för husgrunder. Utöver de traditionella markarbeten som vi erbjuder, har vi även lång erfarenhet av att gräva husgrunder.
Det bästa sättet att få uppleva sitt drömhus är att bygga det ifrån grunden. Då behöver du gräva en husgrund och även göra en dränering. En dränering är en klok investering för att undvika framtida problem.

ombyggnad i hus till pool

Nybyggnation & Ombyggnation

Går du i renoveringstankar? Eller ska du bygga ett nytt garage? Oavsett vad de gäller så kan vi hjälpa dig.
Hos oss kan du få hjälp när du ska bygga nytt, bygga om eller renovera. Vi har gedigen erfarenhet inom byggnadsbranschen och kan utföra alla typer av byggnadsuppdrag, stora som små. Behöver du hjälp med ett byggnadsprojekt? Hör av dig till oss!

grävmaskin gräver husgrund

Markentreprenad & VA

Hagbergs Mark & Sjö AB hjälper regelbundet kunder med alla typer av markarbeten så som vatten och avlopp.
Vår grävmaskinist har lång yrkeserfarenhet och innehar självklart yrkesbevis. Vi hjälper dig med uppdrag som till exempel konstruktion av garageuppfarter, olika typer av grävjobb, uteplatser och mycket mer.

Glöm inte av ROT-avdrag

När du anställer oss har du även möjlighet att få rotavdrag. Det betyder att du har rätt till en viss rabatt på de arbetskostnaderna som blir när vi utför ett arbete. Detta gäller endast på den bostaden du eller ni äger, men även tomt i nära anslutning till bostad. Avdraget kan du utnyttja på renovering, ombyggnad och tillbyggnad, läs mer om ROT nedan.

Om oss

Hagberg's Mark & Sjö AB i Nynäshamn är en etablerad firma som erbjuder alltifrån sjötransporter,byggnation eller ombyggnation av bryggor och hus till grunder, dränering och markarbeten. Välj oss till dina projekt, vi är alltid på kundens sida.

hitta hit

Vi utgår ifrån Nynäshamn och åtar oss uppdrag i området med omnejd.

Hagbergs Mark & Sjö AB
Granhaga 1 Torö
149 92 NYNÄSHAMN

Vår kunskap

Vi har gedigna kunskaper inom branschen samt lång yrkeserfarenhet. Dessutom är vi specialiserade på att bygga kompletta träbryggor. Vi åtar oss såväl stora som små projekt i Nynäshamnstrakten åt både privatpersoner och företag!

Dränering?

Om du saknar uppgifter angående dränering eller känner att du inte får den information du letar efter, är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi är flexibla och kan givetvis skräddarsy de flesta av våra tjänster i Nynäshamn utefter dina behov.

Telefon:

070-222 67 83

E-post:

Mail via formulär

Frågor?

Fråga oss!